paras lupaus

24.01.2018 - 21:56 / saarakala.


paraslupaus

Kategoria: Yleinen.
Tagit:2 vastausta - “paras lupaus”

  1. petulix Kirjoittaa:

    Itekkin oon alkanu kiinnittää enemmän huomiota omaan syömiseen tammikuun aikana. Vaikeetahan tämä on kun stressisyöjänä tuli hotkittua ihan liikaa marraskuun ja joulukuun aikana, niin nyt kun yrittää syödä vähemmän ja säännöllisemmin niin kyllä vaatii tahdonvoimaa ja mielenlujuutta :)
    Itekkin haluisin joskus taas hiihtoo kokeilla muta sukset hajos kutos luokalla eikä oo sen jälkeen tullu hommattua uusia ;D

  2. saarakala Kirjoittaa:

    Se on hankalaa! Välillä tulee töpättyä ja vahingossa hotkastua. Aattelen positiivisesti kuitenkin, että kunhan jaksaa harjoitella niin ehkä jossain vaiheessa uudesta syömistavasta tulee automaattisempaa :D
    Harmi. Siinä onki isompi kynnys, jos pitää hankkia jotain vähän kalliimpaa kokeillakseen lajia. Toivottavasti tulee vielä tilaisuus vastaan koettaa.

Kommenttien RSS

Jätä vastaus