hahmosuunnittelua

5.09.2016 - 22:05 / saarakala.


Oujee, koulun hahmosuunnittelukurssia varten syntyivät nämä kaksi simppeliä kävelyanimaatiota. Piirrokset tein SAIlla ja animoinnin Adobe After Effectsillä.

”The Mediterraneans’s last bluefin tuna” tai tuttavallisesti Tuna on kannanotto liikakalastukseen. Jotkut tonnikalalajit ovat uhanalaisia, ja niitä silti pyydetään ja niitä joutuu monesti vahingossa kalaverkkoihin. Usein tonnikalan pyynti ei pelkästään saastuta ja tuhoa ympäristöä, vaan toiminta tappaa lukuisia muita eläimiä, kuten haita ja merikilpikonnia.
Lisää aiheesta: Tonnikala | Greenpeace

Rokokoo-henkinen riikinkukkoherra tuntuu olevan jotain, mitä miehet eivät tänä päivänä rauhassa saa olla – näyttävät meikit, värikkyys, korkeat kengät, röyhelöt ja muu laittautuminen ja koristeellisuus uhkaa maskuliinisuutta, iik. Miehille suunnattu massavaatetus näyttää omiin silmiin niin rajoitetulta että ahdistaa. Toivon mukaan ollaan menossa vapaampaan suuntaan.

Kategoria: Yleinen.
Tagit:2 vastausta - “hahmosuunnittelua”

  1. Herainia Kirjoittaa:

    Oi vitsit miten hienoja animaatioita! Sul on hyvä tyyli kyl :o Ja noi hahmot kävelee niin sulavasti. Kauanko näiden tekemiseen meni aikaa?

  2. saarakala Kirjoittaa:

    Kiitos! Tunan piirsin ja animoin 2-3 päivän sisällä. Se kävi tehokkaasti opettajien avustuksella. Riikinkukkoon taas piti opetella itsenäisesti Aftereffectsiä tovi, kun olin jo kerennyt unohtamaan perustoimintoja… Työstin sitä hiljalleen noin kuukauden ajan :’D

Kommenttien RSS

Jätä vastaus